Din nou campioană a României la lupte libere! Georgiana Filip-Paic, medaliată cu aur la Reșița

Distribuie:

Formă excelentă arătată de sportivele de la CS Târgoviște în finala Campionatului Național de lupte pentru seniori de la Reșița! Elevele lui Cornel Cornea au cucerit la ediția din acest an a concursului numai puțin de patru medalii. Georgiana Filip-Paic a devenit din nou campioană a României, după ce a fost de neoprit la categoria 60 de kilograme. Luptătoarea din Târgoviște și-a adjudecat medalia de aur la capătul unei victorii obținute în fața Laurei Gravriliuc (CSM Timișoara), în finala concursului la care a luat parte. Georgiana Filip-Paic a fost medaliată cu aur și în urmă cu un an, când și-a arătat superioritatea pe suprafața de tatami de la Craiova.

Argint pentru Mihaela Sadoveanu-Panait

Mihaela Sadoveanu-Panait a reprezentat o altă sportivă de la CS Târgoviște care a intrat în posesia unei medalii la Naționalele de seniori din acest an. Dâmbovițeanca, care a revenit din Germania pentru acest concurs, și-a asigurat argintul la categoria 63 de kilograme, după ce cedat în finală, cu 1-2, în fața Krisztei Incze, de la CSM Sfântu Gheorghe.

Maria Cioclea și Diana Vlăsceanu au luat bronzul

Angrenate pentru prima dată într-o competiție de seniori, de o astfel de anvergură, Maria Ciolclea și Diana Vlăsceanu au cucerit bronzul la Reșița. Prima sportivă și l-a adjudecat la categoria 48 de kilograme, iar a doua la 69 de kilograme. Pentru a intra în posesia bronzului, Cioclea a depășit-o pe Ștefania Priceputu, de la CSM Craiova. Evoluțiile foarte bune arătate de luptătoarele dâmbovițene la Naționalele de seniori l-au bucurat din plin pe antrenorul Cornel Cornea. „Sunt foarte mulțumit de prestațiile fetelor. În mare parte mă așteptam să obținem atâtea medalii. Pentru mine surpriza a produs-o Diana Vlăsceanu care și-a adjudecat bronzul. O medalie importantă a obținut și Mihaela Sadoveanu care s-a  antrenat la intensitate maximă în Germania în ultima perioadă. Georgiana a fost la fel ca în vremurile bune, iar Maria a reușit să intre in posesia unei medalii valoroase și la seniori, după ce ea la începutul anului a urcat la juniori”, ne-a declarat tehnicianul secției de lupte de la CS Târgoviște.

CS Târgoviște, pe locul 2 în clasamentul pe medalii

Cele patru medalii obținute de dâmbovițence au adus un loc meritoriu pentru CS Târgoviște în clasamentul final pe medalii. Clubul târgoviștean s-a clasat pe locul 2 în această ierarhie, după CSM Timișoara. Pe locul 3 a terminat CSM Sfântu Gheorghe.

Ionuț Parghel

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Un gand despre “Din nou campioană a României la lupte libere! Georgiana Filip-Paic, medaliată cu aur la Reșița

  • 6 februarie 2017 at 8:27
    Permalink

    tatami nu e la judo?la lupte parca e saltea.

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro