ortooxacell kiss2022.gif Flax

DÂMBOVIŢA Covid-19: Poziţia Chindiei despre declaraţia lui Pițian despre coronavirus

Chindia reacţioneayă în urma materialelor apărute în presa centrală, cu privire la posibilitatea de contaminare a jucătorilor cu COVID-19. Clubul Chindia Târgoviște a emis un comunicat cu privire la declarația lui Pițian de la finalul meciului cu Sepsi. ”Am văzut de dimineaţă că s-au luat nişte măsuri în această privinţă. Mi se pare o chestie prea umflată mediatic. Până la urmă, e o simplă răceală. Chiar primul gorjean afectat e un amic de-al meu, îl cunosc personal şi am discutat cu el, mi-a zis că nu are niciun fel de simptome, doar faptul că e purtător. Deci e posibil să îl şi avem şi să nu ştim” a spus Piţian, după meci.

În urma materialelor apărute în mass-media, AFC Chindia Târgoviște face următoarele precizări:

1. În conformitate cu recomandările autorităților Statului și ale Ligii Profesioniste de Fotbal privind măsurile de prevenție legate de răspândirea coronavirusului, starea de sănătate a tuturor fotbaliștilor, antrenorilor și personalului angajat este monitorizată de către medicul clubului nostru.
2. În ceea ce îl privește pe jucătorul Andrei Pițian, declarațiile sale de la finalul meciului cu Sepsi OSK (1-1), de duminică, au fost interpretate greșit. Andrei Pițian nu a intrat în contact direct cu vreo persoană infectată/suspectată de infectare cu noul coronavirus. Jucătorul nostru a dialogat EXCLUSIV TELEFONIC cu persoana din județul Gorj infectată cu coronavirus.

Vă mulțumim pentru înțelegere și colaborare!” a transmis clubul printr-un comunicat de presă.

Foto: AFC Chindia Oficial / Marius Tudor

BMG

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media