Cupa României de Karate Shito Ryu se desfăşoară anul acesta, la Târgovişte

Foto: Arhivă

Competiţia va avea loc duminică, 17 mai, la Sala Polivalentă din Târgovişte, începând cu ora 10.00 şi va reuni peste 200 de sportivi de la 15 cluburi de Karate Shito Ryu din ţară.

Ea se va desfăşura pe toate categoriile de vârstă, inclusiv veterani şi va avea în program o premieră: probă de kata kobudo – luptă cu băţ.


Cupa României la Karate Shito Ryu 2015 este organizată de Federaţia Română de Karate, Asociaţia Judeţeană de Karate şi MSC Târgovişte, alături de partenerii: Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa şi Clubul Sportiv Târgovişte.

Rezultatele obţinute vor fi criteriu de selecţie pentru participarea la Campionatul European de Karate Shito Ryu din luna iulie, organizat în Slovacia.

Dâmboviţa va fi reprezentată la această competiţie de cluburile sportive: Petrom Flacăra Moreni, Kidava Pucioasa, CS Târgovişte, MSC Târgovişte, Yama Sport Club Târgovişte şi Koryo Dragomireşti.


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca