Senatorul Valentin Calcan, îngrijorat de situația de la primăria Răcari

Declarație de presă

      Referitor la unele  articole din presa online, precizez că în orașul Răcari, PSD are una dintre cele mai bune organizații de partid. Am câștigat toate bătăliile electorale de la ultimele alegeri generale până acum. Faptul că cetățenii ne-au acordat de fiecare dată încrederea și suntem primul partid ca număr de voturi, ne creditează cu prima șansă pentru alegerile locale de anul viitor.

       De aceea, am toată încrederea în organizația PSD Răcari, în președinte și în echipa de conducere că-și vor continua cu succes activitatea și vom câștiga conducerea administrativă.

      Informația referitoare la o înțelegere dintre Adrian Tuțuianu și Marian Manu – viceprimar PNL nu este corectă. De altfel, numai cine nu-l cunoaște pe dl Manu ar putea să creadă faptul că domnia sa, un vechi liberal și poate liderul de drept al liberalilor răcăreni ar schimba barca politică !

     Conflictul de opinii dintre primarul localității și viceprimar nu este problema noastră.  Personal sunt foarte surprins cu toate că, după episodul din noiembrie 2012 atunci când primarul a ales să promoveze un candidat fără nicio legătură cu localitatea sau județul, nimic nu ar trebui să mă mai mire.

      Îngrijorarea mea rămâne în măsura în care acest divergent ar afecta și actul administrativ.

Valentin Calcan – Senator

14 mai 2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Valeriana heidelbergcement

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro