Cronica sportivă de juniorat – Cosmin Sava: Victorie categorică

620805_590567677653159_1978298308_oArticol semnat de Cosmin Sava, elev în clasa a XII-a, la Liceul Teoretic I.L.Caragiale Moreni

Etapa cu numărul 24 ne-a oferit un meci foarte interesant intre Voinţa Crevedia şi Flacăra Moreni. Partida s-a desfăşurat la Crevedia, acolo unde au venit aproximativ 120 de persoane pentru a urmări duelul dintre cele două formaţii, dar din păcate terenul foarte greu a stricat puţin spectacolul fotbalistic.

Partida a început foarte bine pentru oaspeţi, care au deschis scorul în secunda 13 prin Timofte, care a şutat puternic din careu, reuşind astfel să deschidă scorul. Gazdele s-au apropiat pentru prima dată de poarta lui Halcu în minutul 10, dar acţiunea s-a finalizat cu un şut peşte din afara careului.

Echipa lui Paraschiv a fost mai eficientă, iar în minutul 13 scorul a devenit 0-2 prin reuşita lui Hutusoru. După această reuşită, jocul s-a desfăşurat mai mult la jumătatea terenului, o nouă ocazie venind abia în minutul 30, când Negrea nu a reuşit să majoreze avantajul morenarilor. În minutul 38, a avut loc cea mai aprinsă fază a primei părţi, jucătorii din Crevedia cerând penalty, dar centralul C.Catană a făcut semn că jocul să continue. La finalul primei reprize, Flacăra a intrat la cabine cu un avantaj destul de liniştitor de două goluri.

Imediat după începutul reprizei secunde, Cirnaru a ratat o nouă şansă pentru oaspeţi, ratând o ocazie bună în minutul 47. Gazdele au lovit bară porţii lui Halcu în minutul 60, ratând astfel cea mai mare ocazie de gol a lor. V.Preda a încercat să ducă scorul la 0-3, dar a ratat două ocazii mari în minutul 65 şi 67. Până la urma V.Preda a reuşit să marcheze în minutul 78, astfel finalul de partida devenea şi mai liniştit pentru elevii lui Paraschiv. Tălmaciu a înscris golul de 0-4 în minutul 86, acesta fiind şi scorul final, deşi morenarii au mai avut o ocazie bună atunci când L.Plăcintă a trimis puţin peste din lovitură liberă în minutul 89.

Această victorie este una excelentă pentru Flacăra, deoarece dacă se încurca în această partidă, Aninoasa se depărta la 6 puncte de ei, iar lupta pentru primul loc devenea mult mai dificilă.

Rezultate complete: Libertatea Urziceanca – Unirea Cobia (nedisputat), Săgeata Cătunu – Comerţul Brezoaele 2-2, Bradul Moroieni – Atletic Fieni 2-0, Voinţa Crevedia – Flacăra Moreni 0-4, Petrolul Târgovişte – Recolta Gura Şuţii 2-1, Luceafărul Dragomireşti – PAS Pucioasa 3-2, Avicola Tărtăşeşti – FC Aninoasa 2-3, CS Petreşti – Avântul Produleşti 3-0, Voinţa Perşinari – Progresul Mătăsaru 5-0


Valeriana heidelbergcement
Iohanis
Paleologu
Paleologu

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro