Contratimp: Al cincilea an consecutiv pe podiumul Campionatelor Nationale de Înot ale Romaniei

Campionatul Național de Cadeți al României a avut loc la Târgoviște, la Complexul Turistic de Natație,  în perioada 11-14 iulie.  Așa cum ne-au obișnuit, sportivii Contratimp au urcat pe podiumul de premiere.

Octavian Postolache, antrenor de înot la Contratimp și la Complexul de Natație Târgoviște ne-a mărturisit: Cu siguranță puțini sunt cei care cunosc expresia ,,Rezultatele vor veni în timp cu multă  răbdare”, însă antrenorii de la Contratimp o spun zilnic. Investim în copiii noștri timp, emoție, răbdare și bani.

Și Anca Pătrășcoiu, prima medaliată olimpică la 200 m spate la Jocurile Olimpice din Los Angeles, recunoaște că pentru a ajunge sus trebuie să muncești mult: Muncim împreună pentru atingerea obiectivelor antrenorilor și împlinirea viselor sportivilor. Anul acesta a fost rândul lui Ștefan Rachieru să urce pe podium de două ori, o data în postura de campion national la proba de 200m bras. El îi urmează pe colegii lui Andreea Văcaru, Adelina Bostangiu și Teodor Magda, medaliați și campioni naționali la edițiile precedente.

Acum 6 ani Ștefan (Droma) făcea primii pași pe drumul performanței alături de antrenorul Octavian Postolache. Cu pași mărunți, care înseamna tehnică, concentrare, capacitate de efort si nu în ultimul timp răbdare, au crescut împreuna și acum se bucură de primele medalii la Campionatele Nationale, argint la 100m bras și aur la 200m bras.

Aceste rezultate nu sunt o surpriză, sunt rezultatul muncii și răsplata pentru perseverența de care a dat dovada Ștefan, la cei 13 ani ai săi.

Acest Campionat Național de Cadeți a găsit clubul Contratimp ca o familie, formată în timp din sportivi și părintii lor, care in afară de faptul ca si-au susținut copiii, au ajutat în numar mare la buna desfasurare a acestei editii a Campionatelor Nationale de Cadeti de la Târgoviște. Clubul nostru a fost reprezentat la aceste campionate naționale de 9 cadeti care si-au imbunatățit timpii si au urcat considerabil in clasament. Ne pregatim de vacanță, facem planuri pentru pregătirea următoarelor concursuri de obiectiv, care vor avea loc în lunile noiembrie și decembrie, ne gândim si la o selectie de copii talentati în Târgoviște, care să se alăture celor 14 copii deja selectionați în grupa de perfecționare aici în Târgoviște. Sustinerea sponsorilor clubului nostru s-a facut simtită și de această dată, multumiri se cuvin LUDIS GLORIA SI KALDIO, au transmis cei doi antrenori, Octavian postolache și Anca Pătrășcoiu.

 

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro