ortooxacell kiss2022.gif Flax

Ciprian Prisăcaru: „Putem să fim înaintea multor oraşe, cu tradiţie în fotbalul românesc, dacă facem acest pas”. Vezi la ce se referă!

Primul se referă la Centrul de Copii şi Juniori, pe care vrea să-l întărească, în aşa fel încât să producă jucători pentru echipa mare. „Încercăm să lărgim aria de selecţie, să avem o colaborare mai bună cu toate cluburile care au activitate de copii şi juniori, inclusiv cluburile private, să încercăm să aducem la Centrul pentru Copii şi Juniori cei mai buni copii din Dâmboviţa. Nu există mândrie mai mare decât să mergi la stadion şi să vezi o echipă care să aibă mulţi localnici”, consideră Ciprian Prisăcaru, care a fost profesor-antrenor şi artibtru de fotbal timp de 11 ani.

„În acest moment nu putem vorbi decât despre Liga II”

În al doilea rând, îşi doreşte dezvoltarea infrastructurii pentru creşterea performanţelor sportive. „Chindia Târgovişte nu are o infrastructură care să-i permită dezvoltarea unui centru de copii şi juniori puternic şi a unei echipe de seniori puternice. În acest moment nu putem vorbi decât despre Liga II. Fac un apel la toţi factorii de decizie. Dacă îşi doresc performanţă la Chindia Târgovişte, trebuie să ştie că fără infrastructură nu este posibil. Putem să fim înaintea multor oraşe, cu tradiţie în fotbalul românesc, dacă facem acest pas”, este de părere vicepreşedintele Chindia.

Cât despre numirea sa în această funcţie, ea îi aduce satisfacţii sufleteşti, nefiind plătit pentru munca sa. „Este o onoare şi o responsabilitate suplimentară. Mă bucur că cei care răspund de destinele clubului s-au gândit că e nevoie de mine acolo. Satisfacţia că pot pune umărul la dezvoltarea fotbalului dâmboviţean este mai mare decât orice sumă de bani care mi-ar fi fost dată. Lucrurile pe care le facem noi la Chindia se vor dovedi a fi în folosul fotbalului târgovişteam, iar aceasta este cea mai mare satisfacţie”, mărturiseşte Ciprian Prisăcaru.

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media