ortooxacell kiss2022.gif Flax

Chindia urcă pe locul 5, după victoria de la Buftea în fața Academicii! Felicitări, băieți!

 

Chindia se impune în meciul cu Academica Clinceni, disputat de la ora 17:00 la Buftea, punctând astfel o serie de 8 meciuri fără înfrângere, mai exact 3 victorii (ținând cont și de cea din cupă) și 5 remize!

Pentru echipa noastră au marcat Popa și Neguț, în minutele 25 și 27. Oaspeții au marcat în minutul 60, prin Pârvulescu, care a profitat de o minge „servită” în urma unui corner.

În urma rezultatului de azi, Chindia urcă pe 5, luând locul Academicii, acumulând 27 de puncte, cu unul mai puțin decât Sepsi, ocupanta locului 4.

O altă prestație foarte bună a defensivei noastre, primind un singur gol, cu o anumită șansă pentru oaspeți. Aioani a fost la post. Aceeași determinare pentru „aripile” Dumitrașcu și Neguț, Rață oferă același joc foarte bun, constant, în timp ce Dulca a participat foarte bine la faza de construcție! Florea a încercat să facă un joc cât mai bun, în timp ce colegul său din atac, Popa, a fost omul meciului prin gol (assist Rață) și pasă de gol pentru Neguț, două minute mai tărziu!

Berisha a intrat în locul lui Florea și a avut șansa de a închide meciul în ultimele minute de joc, încercând un lob, care a trecut peste poartă, deși variantele erau multiple. Nu am fost de acord nici cu faptul că a răspuns nervos către banca noastră de rezerve, după ratare.

Un meci deosebit de important, contra unei echipe care luptă pentru un loc de playoff, câștigat de echipă, prin pregătirea foarte bună oferită de Emil Săndoi, care și-a pus clar amprenta în evoluția băieților noștri, după ce a preluat echipa în condițiile pe care le cunoaștem cu toții. Felicitări tuturor!

Chindia: Aioani / C.Dinu, Iavob, Pițian, Căpușă / Dumitrașcu, Rață, Dulca, Neguț / Popa (Costea ’90+2), Florea (cpt) (Berisha ’68)

Foto: AFC Chindia Oficial

BMG

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media