ortooxacell kiss2022.gif Flax

Chindia termină returul pe locul 10, după remiza cu FCSB! Bravo, băieți!

 

Târgoviștenii au obținut un punct important în meciul cu FCSB, echipă angrenată în lupta pentru titlu, în deplasare, pe Arena Națională! Deși ocaziile cele mai mari au fost de partea gazdelor, băieții lui Viorel Moldovan au jucat până la final cu gândul că pot obține puncte, ceea ce s-a și realizat datorită reușitei lui Dangubić din minutul 91, când a înscris cu capul pe colțul scurt de la 5 metri. În aceeași fază din care s-a înscris, Benga fusese faultat în careu dar nu se acorda penalty…

Chindia va termina pe 10 returul!

Roș-albaștrii vor termina pe locul 10 returul, cu 25 de puncte, după ce Hermannstadt a pierdut pe terenul celor de la Voluntari, care arată o formă care nu ne e favorabilă ca și adversar, având în vedere că vom începe play-out-ul. Am putea fi depășiți de Iași, doar în cazul unei victorii la Botoșani, în care să înscrie cel puțin 5 goluri, ceea ce e aproape imposibil.

Avem o echipă imprevizibilă

Am anticipat în urmă cu puțin timp, într-o emisiune de profil, faptul că Chindia poate obține puncte în această seară. În ultimele trei jocuri, echipa noastră a învins în deplasare la Astra, au fost învinși în prelungiri „acasă” de Voluntari, urmând să remizeze cu FCSB în deplasare. Să sperăm la o constanță în play-out, cu rezultate pozitive, fără să „trăim periculos”.

Al 12-lea jucător din nou la datorie!

200 de susținători a avut Chindia în sectorul rezervat galeriei oaspete, plus încă 150-200 care au ales să stea în tribune, aspect întâlnit doar la echipele care ai galerii cu tradiție în fotbalul românesc! Ne-am creat și continuăm să ne păstrăm o imagine bună în acest sens! Felicitări și respect tuturor celor care au ales să facă această deplasare!

Bravo băieți, bravo Vio Moldovan!

Chiar dacă echipa a trecut prin schimbări de lot, uneori nereușind să câștige puncte relativ ușoare, băieții au avut puterea să termine decent returul, sub comanda lui Viorel Moldovan, care arată cât de mult e implicat în acest proiect, exemplu fiind reacțiile pe care le are când echipa înscrie sau obține puncte, ca și cea din această seară. Indiferent de perioada prin care trece, FCSB e o echipă puternică, cu șanse la titlu, iar egalitatea de pe tabelă poate însemna într-un mod evident, un doză bună de moral pentru noi! Felicitări, băieți!

D. Moldovan / Martac, Benga, Pițian, Corbu / Barbu (Dangubić ’52), Rață, Bic, Piftor / Ivancic (Neguț ’24), Berisha (Cherchez ’70). Antrenor: Viorel Moldovan.

Foto / video: Mihai Tobo.

BMG

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media