Chindia învinge liderul Universitatea Craiova, în Bănie, urcând pe locul 7! Felicitări, băieți!

Târgoviștenii și-au luat revanșa la Craiova, față de ei, față de fani, față de oricine a fost dezamăgit de prestația din meciul cu FCSB! Chindia învinge pe Universitatea Craiova, liderul Ligii 1, datorită reușitei lui Daniel Popa, care a transformat un penalty în minutul 30, după ce Florea a fost faultat de Marius Constantin!

În urma victoriei deosebit de importantă de azi, echipa noastră urcă pe locul 7, cu 14 puncte, fiind foarte aproape de podium, implicit de un loc de playoff! O evoluție foarte bună a echipei noastre, o defensivă ireproșabilă și un Marian Aioani imperial! O capacitate incredibilă de efort pentru Neguț, care a “arat” terenul și bifând mai multe ocazii periculoase în atac!

Rață a muncit din nou mult, Dumitrașcu, Florea cât și restul echipei, care poate face meciuri foarte bune în ultima perioadă, cu mici excepții!

Felicitări, Emil Săndoi, pentru tot ceea ce reușești! Tot respectul pentru dăruirea evidentă, observând reacțiile de pe tot parcursul meciului. Știm că nu a fost deloc ușor, după o carieră întreagă petrecută acolo!
“Cu un ochi râd, cu altul plâng…”

La începutul meciului s-a ținut un moment de reculegere, în memoria lui Adrian Păunescu, marele poet extrem de iubit în Bănie, care s-a stins din viață în urmă cu 10 ani. Ținem și noi un moment de reculegere și dedicăm această victorie regretaților noștri Liță și Igescu!

Chindia: Aioani / Fomba (Martac ’86), Pițian, Iacob, Căpușă / Dumitrașcu, Dulca, Rață, Neguț / Florea (Yameogo ’67), Popa (M.Costea ’88). Antrenor: Emil Săndoi.

Foto: AFC Chindia Oficial

BMG

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro