ortooxacell kiss2022.gif Flax

Chindia înfruntă „Campioana unei mari iubiri”, mâine, pe Ilie Oană! Hai la meci!

Chindia a organizat o conferință de presă premergătoare meciului cu Universitatea Craiova, programat sâmbătă, 9 noiembrie, de la ora 17:30. Vio Moldovan a transmis că sunt pregătiți pentru testul cu oltenii, considerând că meciurile cu echipele de pe pozițiile superioare ale clasamentului sunt mai ușoare decât cele cu echipele din subsol. Craiova se află pe locul 3 în acest moment, la doar 3 puncte de liderul CFR Cluj. În afară de Pițian, care e suspendat, Daniel Florea nu va putea evolua în acest meci, fiind accidentat, restul lotului fiind apt pentru mâine.

Nemulțumit de implicarea unor jucători, Comisaru’ dorește o revenire a echipei, care a acumulat doar un punct în ultimele 3 partide. Chiar dacă a gafat în ultimele jocuri, Aioani va primi credit în continuare, având nevoie de încredere, fiind unul dintre cei mai buni jucători din lotul târgoviștenilor, cu evoluție constantă.

Echipa mizează în continuare pe susținerea celor din tribune, publicul dâmbovițean înregistrând o medie de peste 4000 de spectatori la meciurile considerate acasă. Oltenii nu se lasă mai prejos și vor să fie prezenți în efectiv mare în Peluza 2 de pe Ilie Oană, locul unde vom avea parte cu siguranță de o atmosferă frumoasă.

Vadim Rață, unul din cei prezenți la conferință, a fost convocat la naționala Moldovei pentru meciurile cu Franța și Islanda, din preliminariile EURO 2020.

Să sperăm că vom avea o evoluție bună, care să ne ofere puncte după fluierul final. Hai Chindia!

BMG

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media