Chindia e în optimile de finală ale Cupei României după victoria cu Hermannstadt! Felicitări!

 

Chindia s-a impus în meciul din șaisprezecimile Cupei României, în fața celor de la Hermannstadt, în urma loviturilor de departajare!

 

Partida s-a disputat la Giurgiu, în condiții atmosferice grele, ceața nelipsind pe toată durata jocului. După 120 de minute de joc, în care fiecare echipă a înscris câte un gol, meciul a fost decis la penalty-uri.

 

Pentru echipa noastră a înscris Cherchez, în minutul 43, printr-un șut foarte frumos la colțul lung, ca replică la golul oaspeților, înscris cu 3 minute mai devreme, de Oliveira. Ambele echipe au avut câte un jucător eliminat, Fomba în minutul 80, respectiv Romario (’90), după intervenții inexplicabile, dar care impuneau sancțiunile.

 

După 4 lovituri de la 11 metri, Chindia a câștigat meciul, cu maxim de reușite, în timp ce sibienii au ratat primele două execuții! Pentru echipa noastră au înscris: Popa, Neguț, Iacob și Neicuțescu! Dinu Moldovan a avut o contribuție semnificativă, apărând primele două lovituri, creând astfel un avantaj decisiv pentru echipa noastră!

Chiar dacă am asistat la un joc nespectaculos, cu multe pasaje în care se juca la trecerea timpului, echipa noastră trece în sfârsit de Hermannstadt!

 

Felicitări, băieți! Un parcurs cât mai lung în Cupă!

 

Chindia: Moldovan, Martac, Fomba, Iacob, Căpușă / Dumitrașcu (Rață ’92), Dulca / Costea (Neguț ’64), Cherchez (Neicuțescu ’64), Yameogo / Berisha (Popa ’75). Antrenor: Emil Săndoi.

 

Foto: AFC Chindia Oficial

BMG

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro