Chindia – Craiova de la 20:30 în sferturile Cupei! Târgoviștenii vor în semifinale! Să-i încurajăm!

 

Târgoviștenii vor evolua azi în faza sferturilor a Cupei României, contra aceleiași U Craiova, formația pe care a învins-o în campionat, în urmă cu 3 zile, la Buzău, prin reușita lui Iacob!

Chindia pare să-și revină, după o perioadă mai puțin bună, ocupând locul 8, cu 32 de puncte, la numai 4 puncte distantă de grupa de playoff. Azi ne vom focusa însă pe Cupa României, unde Chindia a avut un parcurs foarte bun și are șansa de a înregistra cea mai bună clasare din istorie, în cazul unei victorii și implicit prezența în semifinalele competiției!

Deși Emil Săndoi a confirmat că în primul 11 vor apărea modificări față de ultimele jocuri din campionat, echipa noastră nu pornește cu a doua șansă! Să nu uităm faptul că i-am învins pe craioveni atât în tur cât și în returul campionatului, echipă care este angrenată în lupta pentru titlu, și care va odihni cu siguranță, la rândul lor, mai mulți jucători de bază.

Pentru a susține echipa, moral și financiar, puteți achiziționa în continuare bilete virtuale, la prețul de 5 lei, disponibile la adresa de mai jos:

https://www.myticket.ro/evenimente/7400/afc-chindia-targoviste-csu-craiova-2-martie-2021-stadionul-gloria-buzau-buzau.html

Antrenorul echipei noastre a împlinit ieri 56 de ani! Îi urăm “La mulți ani și toate gândurile bune”, mulțumindu-i pentru tot ce a făcut pentru Chindia, chiar dacă personal nu am fost de acord cu unele decizii luate de acesta. Sperăm la rezultate cât mai bune în perioada contractului existent!

Să fim alături de băieții noștri, urmărindu-i din fața televizoarelor, de la ora 20:30, pe Digisport, Look și Telekom. Hai Chindia!

BMG

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro