Chindia – Clinceni, un duel care trebuie să rămână în favoarea noastră!

 

Chiar dacă meciul cu Academica se dispută azi, Chindia a plecat cu două zile mai devreme la Snagov, pentru a pregăti jocul în detaliu. Echipa din Clinceni este singura care ocupă o poziție mai inferioară decât cea a Chindiei în clasament, neavând niciun punct acumulat în cele 4 jocuri. Meciul va începe la ora 18:00 și se va juca la Voluntari, dând piept astfel cu altă echipă care joacă prin vecini.

Fiind într-un mare deficit de puncte, 1 punct acumulat din cele 12 puse în joc, echipa noastră trebuie să învingă azi, deși nu va fi un joc ușor. Pe lângă poziția din clasament, Chindia l-a pierdut și pe Neicuțescu, atacantul revenind la Dinamo, după ce echipa bucureșteană a activat o clauză din contractul de împrumut.

Să sperăm la o victorie a băieților noștri, care ar privi încrezători spre meciul cu Dinamo, programat în etapa următoare “acasă”, o echipă care nu trece printr-o perioadă tocmai bună, având doar 3 puncte acumulate, într-un meci cu echipa pe care o întâlnim azi. Suntem alături de voi și sperăm să ne bucurăm la finalul meciului! Hai Chindia!

BMG


Valeriana heidelbergcement
Iohanis

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro