Chindia caută un lot competitiv pentru următorul sezon în Liga 1! Piese grele deja au părăsit echipa

Chindia a reluat pregătirile pe data de 14 iunie. După un stagiu de două săptămâni la Aninoasa, Emil Săndoi își va duce băieții la Săcele, în perioada 28 iunie – 9 iulie, unde vor întâlni în cantonamentul centralizat pe Viitorul, Petrolul și FCSB, în antrenamente extrem de utile pentru noul sezon al Ligii 1! Multe mutări au loc în această perioadă, urmând să vedem cine mai pleacă dar mai ales cine mai vine la Tàrgoviște.

FC Voluntari a anunțat oficial în mediul online că s-a înțeles cu Vadim Rață, mijlocașul moldovean al Chindiei, care a reprezentat o piesă foarte importantă a lotului în ultimele două sezoane!

Vadim a fost cel mai constant jucător, fiind titular aproape meci de meci, internaționalul participând la majoritatea construcțiilor, fiind un jucător de creație.

Pe lângă, Vadim, alți jucători deosebit de importanți au plecat către alte echipe! Pițian, stâlpul apărării, a luat drumul Piteștiului alături de Dumitrașcu, un jucător care dădea totul pe teren, care iubea această echipă și avea o mare eficiență în joc.

Fostul căpitan, Cristi Cherchez, are toate șansele să părăsească gruparea târgovișteană, în timp ce la Yameogo, Berisha, Costea și Neicuțescu s-a renunțat. Aioani, Neguț și Florea au la rândul lor oferte și așteptăm cu interes informații cu privire la alegerea pe care o vor face, în timp ce la Iacob, Dulca și Căpușă situația e incertă, oficialii Chindiei încercând pe cât posibil să-i păstreze la Târgoviște, care după părerea mea, ar reprezenta ruperea lotului pentru Chindia, în cazul unui eșec în negocieri. Nici Florea sau Popa, golgheterii echipei, nu au semnat încă prelungirea contractului.

Din capitolul veniri, îi putem menționa pe Sergiu Suciu, un fost internațional de tineret, care are o lungă perioadă în spate petrecută în Italia, la echipe ca Juve Stabia, Crotone, Lecce, Cremonese, Venezia, unde a bifat 300 de meciuri! Doru Popadiuc este alt jucător care ajunge la Târgoviște, mijlocaș care a evoluat ultima oară la Iași. Se alătură și Simo Roumpoulakou, de la UTA, un bun fundaș lateral, cu calități ofensive, care poate reprezenta un mare plus pentru formația lui Emil Săndoi, antrenor care va continua la Tàrgoviște, aspect îmbucurător!

Vă vom ține la curent cu ultimele informații! Sperăm să beneficiem de un lot cel puțin la fel de valoros și în următorul sezon al Ligii 1, deși va dura ceva până se va ajunge la omogenitate, având în vedere mutările care se fac. O echipă se „încheagă” în doi ani. Iar noi tocmai trebuie să o luăm de la zero…probabil…

Mulțumim pentru tot, celor care au ales sau au fost nevoiți să meargă pe alt drum!

Foto: FC Voluntari / Facebook

BMG

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro