Chindia a revenit acasă și se pregătește la Aninoasa. Duminică reluăm jocurile oficiale!

Băieții noștri s-au întors acasă și au efectuat azi un antrenament la Aninoasa, locul din apropierea orașului, unde se pregătesc de când sunt lucrări la stadionul Eugen Popescu. După un cantonament în Antalya, care a durat 12 zile, în care au fost efectuate 5 meciuri de pregătire, fiind înregistrate 4 victorii și o remiză, Chindia se pregătește de startul anului competițional, unde va mai avea de jucat 4 meciuri din retur și play-out-ul Ligii 1.

 

Duminică, duel cu Botoșani!

 

Târgoviștenii se pregătesc de primul meci oficial din 2020, cu FC Botoșani, care se va desfășura pe Ilie Oană, duminică, de la ora 17:00, în cadrul etapei 23. În acest moment, echipa noastră se situează pe locul 12 (21 pct), în timp ce oaspeții ocupă locul 7 (33 pct), la o distanță de doar două puncte de play-off. Să nu uităm însă că echipa noastră i-a învins categoric în deplasare, cu 3-0!

 

Biletele și abonamentele sunt disponibile și pot fi achiziționate. Mai multe detalii găsiți pe pagina clubului, AFC Chindia Oficial / Facebook sau pe site-ul echipei.

BMG

 

Foto: AFC Chindia Oficial


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro