“Cavalerii Cetății” vor protesta pașnic în fața Primăriei pentru urgentarea renovării stadionului Eugen Popescu

 

Facțiunea de tineri din galeria Chindiei, Cavalerii Cetății, va organiza această duminică un protest pașnic, în fața Primăriei, pentru urgentarea renovării stadionului Eugen Popescu, care pare a fi programată undeva la sfârșitul verii, conform spuselor primarului Daniel Cristian Stan, unul din principalii susținători ai Chindiei pentru performanțe de cel mai înalt nivel. Recondiționarea ar dura aproximativ 12 luni, ceea ce înseamnă că echipa noastră trebuie să facă față puternicului campionat al Ligii 1, jucând fiecare meci în deplasare, știindu-se faptul că meciurile pe care ar trebui să le dispute acasă, vor fi jucate la Mioveni. Cu toții am salutat inițiativa și demersurile făcute, însă în ideea că lucrările vor fi finalizate până la începerea returului, în primăvară. Mai jos vă prezentăm comunicatul postat pe pagina suporterilor târgovișteni:

“Comunicat Cavalerii Cetății

Duminică 16.06.2019, între orele 12:00 și 14:00, o sa aibă loc evenimentul “Mioveni nu este ACASĂ”, organizat și găzduit de Cavalerii Cetății, având rolul de înștiințare a autorităților locale cu privire asupra măsurilor de urgentare a modernizării stadionului Eugen Popescu.
În urma creării acestui eveniment și distribuit în masă de fanii echipei Chindia Târgoviște, care a avut un impact pozitiv, partidele politice vor sa acapareze acest eveniment!
Chindia Târgoviște nu e echipa partidului, este mândria noastră, a târgoviștenilor și a tuturor dâmbovițenilor!
Aviz pentru toate partidele din Dâmbovița, nu ne interesează susținerea politică de nicio culoare, ne dezicem de orice partid politic!”

Mulți suporteri sunt așteptați duminică, de la orele 12:00, în fața Primăriei, unde sperăm că acești tineri vor avea cu cine să dialogheze. Felicitări pentru inițiativă și sperăm la o soluție optimă pentru scopul comun: condiții optime de performanță pentru Chindia Târgoviște!

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro