Bilanț trist pentru Chindia. Regrupați rândurile și continuați lupta!

 

Cu toții am așteptat o victorie în meciul de ieri, jucat la Voluntari cu Academica. Chindia nu poate trece de perioada grea și pierde toate punctele puse în joc, ajungând la a 4-a înfrângere consecutivă. Nu putem spune mereu că șansa nu a fost de partea noastră, pierzând chiar dacă am jucat de la egal la egal cu adversari superiori, ca CFR Cluj, CSU Craiova sau Viitorul Constanța. Ce-i drept, am avut un început greu de campionat, dar ieri am fost echipa care a fost înfrântă și dominată de Clinceni, care a bifat prima sa victorie în Liga 1. Pentru noi a marcat Burlacu, în minutul 3. În urma înfrângerii de azi, Chindia a ajuns pe ultimul loc, cu doar un punct acumulat în 5 meciuri.

Chindia: Aioani / Martac, Benga (Dinu ’59), Leca, Neciu / Dudea (Florea ’46), Bic / Neguț, Yameogo (L. Mihai) Burlacu / Voduț. Antrenor: Viorel Moldovan.

Mai sunt multe de spus. Fără a pune presiuni și mai mari, singura variantă în meciul cu Dinamo este victoria! Trebuie să ne încurajăm în continuare favoriții, pentru că acum au nevoie mai mult ca niciodată. Hai Chindia!

BMG


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro