ortooxacell kiss2022.gif Flax

Atmosferă incendiară la Rapid – Chindia! Un meci echilibrat, dar punctele au rămas la București

Chindia a evoluat ieri în prima etapă a sezonului 2021-2022 al Ligii 1, întâlnind în deplasare pe Rapid București, pe Arena Națională, de la 21:30.

Deși giuleștenii sunt nou promovați, au făcut un joc bun și s-au impus prin golul lui Bălan, care a insistat la o fază în care își căuta un culoar de șut și a pus piciorul la o respingere a lui Popadiuc în minutul 57.

Meciul a fost echilibrat, deși Chindia pornea ușor favorită, având în vedere evoluția și clasarea din sezonul anterior. Avantajul bucureștenilor a constat în cei peste 15.000 de spectatori, care au creat o atmosferă incendiară la propriu și la figurat, meciul începând mai târziu, din cauza torțelor aruncate pe suprafața de joc.

Chindia nu a arătat rău, având șansa să obțină un punct dacă Florea marca în una din cele 3 mari ocazii avute. Noii veniți s-au ridicat la nivelul jocului, însă e clar că e nevoie de timp pentru omogenitate. S-a văzut lipsa lui Dulca, cât și a lui Pițian, Dumitrașcu sau Rața, Moldovan înlocuindu-l cu brio pe Aioani! Salutăm prezența lui Șerban, încă din primii 11!

E nevoie de o redresare rapidă, o pregătire temeinică pentru următoarele teste, de unde pot veni cu siguranță și primele puncte din clasament! Arbitrajul a lăsat din nou de dorit, unul din tușieri nevăzănd două ieșiri evidente ale balonului din teren. Și centralul a avut ezitări, inclusiv în situații de a acorda cartonașe.

Mai mulți susținători ai Chindiei au fost prezenți în cele două tribune, fără a exista însă o deplasare organizată.

Urmează meciul din etapa 2, considerat acasă, programat luni, 26 iulie, de la 18:30, la Buzău, contra unei echipe puternice, Sepsi Sfântu Gheorghe!

Chindia: Moldovan / C Dinu, Iacob, Celea, Căpușă / Șerban, Popadiuc, Suciu, Neguț / Florea, Popa. Antrenor: Emil Săndoi.

Rezerve: Căbuz, Cherchez, Corbu, Ioniță, Kocic, Martac, Matiș, Rrumbullaku, Șerban M.

Foto: AFC Chindia Oficial

BMG

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media