ortooxacell kiss2022.gif Flax

Ambele tribune pline la meciul Chindiei cu CFR, optimism și dorință de victorie! Hai la meci!

 

Am fost prezenți la conferința de presă a Chindiei, organizată azi la ora 11:00. Marcel Ghergu, Viorel Moldovan, Liviu Mihai și Daniel Novac au vorbit despre meciul cu CFR Cluj, dar și despre primele 3 etape, care s-au scurs de la începutul Ligii 1.

Se deschide și Tribuna 2!

Marcel Ghergu, a declarat că dorește victoria, că așteaptă susținătorii Chindiei în număr cât mai mare la stadion, având în vedere că se deschide și Tribuna 2, astfel încât toți cei care vin la meci să nu se mai confrunte cu situația de a nu avea posibilitatea de a intra pe stadion, așa cum s-a întâmplat la primul meci, cu Viitorul, când doar Tribuna 1 și 0 au fost deschise publicului.
„Am făcut o estimare greșită privind numărul spectatorilor care vor fi prezenți, luând în calcul să deschidem doar o parte a stadionului. Ne cerem scuze și îi asigurăm pe cei care vin să susțină echipa, că nu se va mai întâmpla.” – a mai completat acesta.

Viorel Moldovan crede în victoria contra campioanei.

Viorel Moldovan a părut încrezător, afirmând că echipa poate obține cele 3 puncte puse în joc, chiar dacă vorbim de o echipă puternică, fosta campioană a României. Așteaptă cât mai mulți susținători la meci, mizând pe sprijinul care vine din tribune, ca un fel de al 12-lea jucător. Chiar dacă primele meciuri s-au disputat în compania unor echipe bune, din vârful clasamentului, având posibilitatea de fiecare dată de a obține mai mult, acesta consideră că și celelalte meciuri vor fi la fel de grele, poate chiar mai grele, completând că „va fi din ce în ce mai greu”, arătând însă, o doză de optimism în ceea ce privește perioada imediat următoare.

Liviu Mihai și Novac sunt pregătiți de o nouă confruntare.

Cei doi fotbaliști ai Chindiei au vorbit de atmosfera din vestiar, care e una bună, spunând că băieții sunt conectați și că vor să facă un joc bun, care să aducă puncte și în același timp descătușarea pe care o așteptăm cu toții.

Capitolul „Dinamo” este unul închis!

Ca răspuns la o întrebare care i-a fost adresată lui Vio Moldovan cu privire la eventuala sa plecare la Dinamo, acesta a răspuns că Dinamo e un capitol închis, că e antrenor profesionist și că va rămâne la Târgoviște să-și ducă la bun sfârșit obiectivul fixat la începutul campionatului, un loc în play-off, care să țină echipa departe de zona retrogradabilă.

Cel puțin 8000 de spectatori sunt așteptați pe Ilie Oană, la meciul cu CFR Cluj, care va începe la ora 21:00, fiind foarte probabil să asistăm la una dintre cele mai bune prezențe, dacă nu chiar cea mai bună din acest sezon a Ligii 1! Vă recomandăm achiziționarea din timp a biletelor, de la stadionul Eugen Popescu (azi între ora 08:00 și 16:00 și sâmbătă între 09:00 și 15:00) sau de la Ilie Oană (azi între 09:00 și 16:30 și mâine între 09:00 și 21:00), pentru a evita cozile la casele de bilete. Există și varianta online, pe myticket.ro. Hai Chindia!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media