ortooxacell kiss2022.gif Flax

Adrenalină pe patru roți! Municipiul Târgoviște, gazdă pentru cea de-a șasea etapă a Campionatului Național de Off-Road

 Orașul Târgoviște va fi de mâine până duminică gazda celei de-a șasea etape a Campionatului Național de Off-Road – ediția 2016. Întrecerea la care vor lua parte concurenți la trei clase se anunță a fi una incendiară pentru pasionații acestui sport. Organizatorii așteaptă să se înscrie în competiție minim 40 de echipaje, care vor avea de parcurs numai puțin de 600 de kilometri. Prima zi de întreceri va fi vineri, iar startul oficial se dă în Piața “Tricolorului”, din centrul municipiului, iar startul tehnic se dă la Teiș, din apropierea unității militare. La fel se va proceda și sâmbătă, iar duminică, cum va fi zi de trial, startul va fi dat la Pucioasa, din zona complexului rezidențial Class Park. Înainte de festivitatea de premiere a câștigătorilor va avea loc un concert, iar invitată a fost trupa Bluemotors. Mai mult de atât, organizatorul principal CORB 44 a decis ca o parte din taxa de încriere să fie donată fundației Make a Wish. După etapa de la Târgoviște, ultimele două runde ale Campionatului Național vor avea loc la Vama Buzăului și Slănic Prahova. Primele cinci etape s-au desfășurat la Slănic Moldova, Piatra Neamț, Sărata Monteoru, Cluj și Sighișoara. Organizatorii s-au arătat extrem de încântați că Târgoviștea va fi gazda celei de-a șasea etape a Naționalelor de off-road.

untitled”Ne bucurăm că am ajuns în vechea cetate de scaun a Țării Românești, pentru al treilea an consecutiv. Suntem mândri că dumneavostră sunteți din nou alături de noi în acest proiect”, au declarat Roxana Ciuhulescu (foto) și Silviu Bulugioiu, în cadrul unei conferințe de presă.

Ionuț Parghel

 img_9233

 

Distribuie:

3 comentarii la „Adrenalină pe patru roți! Municipiul Târgoviște, gazdă pentru cea de-a șasea etapă a Campionatului Național de Off-Road”

  1. Ar fi bine să le găsiți o alta zonă de start, în niciun caz de pe platou. În acea zonă se joaca copiii, se dau cu rolele, skate etc. Ș-așa l-ați umplut de găuri cu hidoase evenimente găzduite acolo. nici măcar să păstrați nu sunteți în stare, nu mai vorbim de renovat. ALO, PRIMARIAAAAA!!!

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media