ortooxacell kiss2022.gif Flax

Academica învinge la scor pe Chindia, luându-le 3 puncte și locul în clasament…

Târgoviștenii au întâlnit pe Academica Clinceni, în meciul din cadrul etapei 18, desfășurat pe Ilie Oană, de la ora 16:00. Chindia deschide foarte repede scorul, în minutul 3, prin Cherchez, pe care-l regăsim în rândul titularilor, având și postura de căpitan.

În minutul 14, oaspeții nu dau mingea în afara terenului, la un contact mai tare asupra lui Martac, continuând nesportiv acțiunea. Clinceni egalează 15 minute mai târziu, prin Buziuc. Jocul rămâne deschis, cu multe faze dinamice. Benga ia galben la o intrare neregulamentară la mijlocul terenului. Merloi înscrie după ce trece de Leca, în minutul 29, urmând să o mai facă o dată zece minute mai târziu, cu un șut foarte bine plasat, sub bară. Chindia pare dominată total dar găsește o soluție imediată de a înscrie, prin Rață, în minutul 41! Suntem la finalul unei reprize cu 5 goluri.

În repriza a doua tot Academica este cea care atacă, înscriind tot prin Merloi în minutul 55, care întâlnește o apărare slabă a echipei noastre. Clinceni face ce vrea cu Chindia, înscriind din nou, prin Vojtus, în minutul 70. Este 2-5…E minutul 81 și ocaziile de gol se consumă tot la poarta noastră. Chindia caută pe final de joc să construiască, dar finalizările nu apar. Este final de meci, în urma înfrângerii de azi echipa noastră este înlocuită în clasament chiar de oaspeți, în timp ce noi coborâm pe locul 12 (17 pct).

Publicul dâmbovițean încurajează echipa, chiar dacă se află în fața unui eșec usturător. Cu astfel de evoluții putem spera cel mult la un loc de baraj…Obiectivul lui Viorel Moldovan, clasarea pe un loc de play off, iese total din calcul. Să reținem, totuși, că play out-ul are foarte multe etape și orice poate fi posibil. Hai Chindia!

Chindia: D. Moldovan / Martac, Benga, Leca, Negrea (Neciu ’63) / Rață, Novac (Neguț ’46), Bic, Dumiter / Florea, Cherchez (Burlacu ’69). Antrenor: Viorel Moldovan.

 

Foto: Digisport.

BMG

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media