Chindia rămâne neînvinsă și revine pe 6 după remiza cu Poli Iași! Aioani are o prestație excelentă

Chindia o obținut un punct în primul meci oficial din 2021, în partida din cadrul etapei 16 a Ligii 1, disputat la Buftea, contra celor de la Poli Iași!

Deși a controlat cea mai mare parte a jocului, târgoviștenii nu au putut păstra avantajul minim, prin reușita lui Dumitrașcu, din minutul 13, când a marcat foarte frumos, din afara careului, sub transversală. Moldovenii au egalat prin Cristea în minutul 63, scorul fiind neschimbat până la finalul partidei, 1-1.

Echilibrul în teren a fost restabilit în partea secundă a jocului, oaspeții chiar având ocazia de a câștiga meciul în ultimul minut al prelungirilor, când Aioani a avut o intervenție extrem de bună la șutul aceluiași Cristea! Aioani a mai avut o intervenție excelentă în timpul jocului, fiind lăudat de comentatori, care au remarcat un progres continuu în ultimii ani!

O remiză echitabilă, analizând evoluția ambelor formații, un duel între Emil Săndoi și Daniel Pancu, foști jucători emblematici ai României. Chindia revine pe locul 6, cu 21 de puncte, urcând peste Viitorul, la fel ca la finalul anului competițional 2020. Felicitări!

Chindia: Aioani / C. Dinu, Iacob, Pițian, Căpușă / Dumitrașcu (Yameogo ’67), Rață, Dulca, Neguț / Florea (Berisha ’75), Popa. Antrenor: Emil Săndoi.

Foto: AFC Chindia Oficial

BMG

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro