Vrei să fii voluntar Europe Direct Târgoviște? Vineri ești așteptat să te înscrii!

Distribuie:
Vineri, 25 ianuarie, ora 14.30, tinerii care vor să schimbe ceva în viața comunității lor devedind voluntari sunt așteptați la sediul Europe Direct din Târgoviște pentru a stabili, împreună cu managerul centrului, Vlăduț Andreescu, ce vor face în acest an și pentru a inaugura Anul European al Cetățeanului.În cei peste patru ani de activitate în slujba cetățenilor dâmbovițeni de toate vârstele, Centrul Europe Direct Târgoviște, manageriat de inimosul Vlăduț Andreescu, a demonstrat că se pot face lucruri frumoase dacă vrei.
Sute de tineri dâmbovițeni, elevi sau studenți au fost formați de Europe Direct Târgoviște pentru a deveni adevărați cetățeni europeni și a-i învăța și pe alții să fie așa. Au fost organizate sute de evenimente de care dâmbovițenii s-au bucurat și pe care l-au apreciat.
Și, pentru că un asemenea efort este răsplătit întotdeauna, Europe Direct Târgoviște a primit finanțare de la Comisia Europeană să continue această misiune minunată în județ și nu numai. Dar pentru a continua misiunea, este nevoie de o nouă echipă, ale cărei baze vor fi puse vineri, când cei interesați sunt așteptați să se înscrie ca voluntari.
Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:



Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro