Tinerii dâmboviţeni militează pentru pace şi unitate!

 Sub motto-ul „Violenţa poate distruge sau lua vieţi. Să creăm împreună o lume în care să domnească pacea!” azi, începând cu ora 14:30, trupa de teatru forum a Asociaţiei Tineri pentru Europa de Mâine va susţine la Biblioteca Judeţeană Ion Heliade Rădulescu Dâmboviţa o reprezentaţie de teatru social având drept tema consecinţele nefaste ale conflictelor armate. Publicul se va constitui din elevi de liceu şi reprezentanţi ai societăţii civile care, împreună, vor încerca să găsească soluţii pentru a schimba în bine viaţa personajului principal. 
Pentru a sensibiliza şi mai tare comunitatea, înainte de începerea piesei, voluntarii Asociaţiei Tineri pentru Europa de Mâine şi ai Centrului EUROPE DIRECT vor împărţi publicului prezent mesaje pacifiste. Acestea au rolul de a le trezi spiritul civic şi dorinţa de implicare pentru o societate mai bună şi mai unită. Activitatea este realizată în parteneriat 20 de organizaţii care militează pentru pace din întreaga lume.

 


 


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca