Sărbători de Paşte mai frumoase pentru persoanele cu dizabilităţi din Dâmboviţa

Dâmboviţenii nu sunt încă obişnuiţi să dăruiască şi să sprijine pe cei mai puţin norocoşi decât ei. Totuşi, există oameni care au ales să nu stea deoparte. Puţin peste 1000 de lei s-au strâns din vânzarea biletelor la eveniment, bani care vor fi folosiţi pentru a aduce o bucurie copiilor şi adulţilor cu dizabilităţi din centrele sociale dâmboviţene. „Am plecat la drum fără aşteptări şi astfel nu am dezamăgiri. Lumea a răspuns apelului lansat. Unii au venit la eveniment, alţii au contribuit, cumpărând bilete. Cred că evenimentul a ieşit foarte bine. Uşor-uşor lumea se va implica mai mult în astfel de campanii”, spune cu mulţumire şi cu încredere Daniela Toderaşcu, instructor-coregraf la Valleriana Club.

Au dansat pentru o cauză 

Micii săi elevi de la Studioul de Dans Valleriana au susţinut un spectacol la Sala Sporturilor din Târgovişte, în deschiderea evenimentului caritabil. Publicul i-a aplaudat pentru talentul lor, dar şi pentru bucuria sinceră pe care au dăruit-o prin dans celor prezenţi. Evenimentul a continuat cu un masterclass de Zumba, susţinut de Adela Iacob, unul dintre cei mai bine cotaţi instructori de Zumba din România, la sala Valleriana Club din incinta complexului Pavcom.

Cât priveşte banii strânşi, jumătate din sumă va asigura o masă de Paşte mai bogată pentru persoanele nevoiaşe, iar din cealaltă jumătate vor fi alcătuite pachete-cadou cu produse de îngrijire zilnică pentru persoane cu dizabilităţi din Dâmboviţa.

 

 

studio_de_dans_valleriana_polivalenta_8 studio_de_dans_valleriana_polivalenta studio_de_dans_valleriana_polivalenta_1 studio_de_dans_valleriana_polivalenta_2 studio_de_dans_valleriana_polivalenta_3 studio_de_dans_valleriana_polivalenta_4 studio_de_dans_valleriana_polivalenta_5 studio_de_dans_valleriana_polivalenta_6 studio_de_dans_valleriana_polivalenta_7  studio_de_dans_valleriana_polivalenta_10

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro