Sătenii din Glodeni au pus mână de la mână ca să construiască o casă pentru o familie rămasă pe drumuri după un incendiu

Foto MDI TV

Chiar dacă uneori pare că, împovăraţi de propriile greutăţi, oamenii nu mai au puterea de a fi alături de semenii lor, sunt momente în care solidaritatea umană trece peste orice barieră. Se întâmplă la Glodeni, în satul Guşoiu, unde în frunte cu preotului satului, Gheorghe Viorel, comunitatea locală a început construcţia unei case pentru o familie care a rămas pe drumuri în urma unui incendiu devastator care le-a ars modesta locuinţă din temelii. Cele şase persoane, doi adulţi şi patru copii au rămas sub cerul liber. În acest moment sunt găzduiţi de un vecin şi ajutaţi de restul comunităţii.

FOTO - MDI TV

FOTO – MDI TV

Preotul Gheorghe Viorel le-a promis copiilor familiei că va ridica, cu ajutorul oamenilor, o nouă casă în 30 de zile. Sătenii au donat cât au putut, fac muncă voluntară la construcţie, iar unele firme au acceptat să dea materiale de construcţii, chiar pe datorie, până se vor strânge banii pentru a acoperi cheltuielile.

Crucea Roşie Dâmboviţa s-a alăturat şi ea donatorilor, ducând la Glodeni un transport umanitar ce a conţinut, materiale de construcţii şi pături în valoare totală de 1000 lei.

Conform edilului din Glodeni, Gheorghe Chiran, primăria şi consiliul local vor contribui cu suma de 6000 de lei.

Cei care pot ajuta la terminarea şi ulterior la mobilarea şi utilarea casei sunt rugaţi să-l contacteze pe preotul  Gheorghe Viorel – 0799290750.

IMG-20170112-WA0015

IMG-20170112-WA0007


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro