Sandu Tolea, directorul DSVSA, susţinut de PNL, indezirabil pentru PSD!

Sandu Tolea, directorul Direcţiei Sanitar Veterinare, este persona non grata pentru preşedintele PSD Adrian Ţuţuianu, care îi impută trecutul democrat liberal. Tolea este însă, susţinut de liberali pentru păstrarea funcţiei de conducere. Din informaţiile noastre, nici una din părţi nu vrea să renunţe, aşa că Tolea este motiv de ceartă în USL. Primul care şi-a exprimat public nemulţumirea a fost Adrian Tuţuianu

“Am cerut colegilor de alianţă să nu vină cu propuneri care nu au suport în activitatea electorală sau cu propuneri care tind să menţină pe posturi pe unii care au fost soldaţi PDL. Şi în sensul acesta vă spun că nu am agreat propunerea de menţinere în funcţie la Direcţia Sanitar Veterinară a domnului Tolea. Şi mă voi opune oricărui demers de acest tip, indiferent din partea cui vine.

Eu nu cred că dânsul trebuie să rămână veşnic pe funcţie. Dânsul are impresia, el despre el, că e de neînlocuit. Sunt specialişti destui în ambele partide, specialişti validaţi de viaţă, nu de activitatea politică.”, a declarat preşedintele PSD Dâmboviţa.

Contactat telefonic de Gazeta Dâmboviţei, Sandu Tolea nu a vrut să intre într-o polemică cu Ţuţuianu, precizând doar că “Fiecare are dreptul la o opinie!”

Surse din interiorul direcţiei spun că postul de conducere ar fi vizat de un social democrat care mai are câteva luni până la pensie şi i-ar plăcea să-şi încheie cariera din această postură.


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Un gand despre “Sandu Tolea, directorul DSVSA, susţinut de PNL, indezirabil pentru PSD!

  • 12 noiembrie 2014 at 10:58
    Permalink

    Deocamdată nu s-a găsit omul care poate să-l schimbe pe Sandu Tolea. Nu c-ar fi vreun mare om de știință, dar la câți bani dispune de pe vestitele crescătorii de porci pe care la are în administrarea…soției, e greu de…ucis! Țuțuianu vorbește așa ca să nu rămână mut, deși e din aceeași zonă cu Tolea, Țuțu e departe de Tolea, care și-a sacrificat viața pentru această funcție!

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro