Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de marți, nr. 3705
18-1-2022
media_136412067254533400

Părinții Alexandrei Pârșa au fost de acord cu donarea organelor fiicei lor

Părinții tinerei împușcate de iubitul ei polițist în cap au fost de acord ca organele ei să fie donate imediat după ce aceasta a decedat ieri, la Spitalul Floreasca, unde se afla în moarte clinică. Astfel, rinichii și ficatul Alexandrei Pârșa au fost  prelevate și transplantate, urmând să salveze două vieți care aveau nevoie de ele.

În vârstă de doar 23 de ani, Alexandra Pârșa a fost găsită duminică dimineața, în agonie, în mașina iubitului ei, polițistul Marius Cârstea, care zăcea fără suflare. Se pare că tânărul și-a ucis iubita, după care s-a sinucis.

La 31 de ani, polițistul Marius Cârstea locuia cu părinții. Aveau o relație foarte apropiată, iar subofițerul primea încă ajutor de la ei. Mai ales de la mama, plecată să muncească în Italia. Ii iubea și îi respecta și de aceea îl măcina faptul că nu sunt de acord cu relația pe care o are cu Alexandra.

Timp de câteva luni cei doi tineri au locuit împreună, însă Alexandra a fost alungată când mama lui Marius s-a întors în țară. Femeia nu a acceptat faptul că tânăra l-ar fi despărțit pe polițist de fosta soție.

Duminică dimineața, cei doi au avut o discuție în mașina polițistului, în urma căreia el și-a împușcat iubita, după care s-a sinucis.

Tânăra a fost adusă la spital în stare critică și a fost vegheată în permanență pe părinții ei, care s-au rugat pentru o minune. Zadarnic însă, pentru că luni medicii s-au declarat învinși.

Familia Pârșa a mai pierdut un copil în 2010. Fratele Alexandrei, fotbalist, a fost răpus de o boală necruțătoare, la 23 de ani.

 

Distribuie:

Leave a reply


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
getsbet Gopo
kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media