“Floare de colţ” îi învaţă pe tinerii dâmboviţeni să iubească şi să ocrotească natura!

Asociaţia Ecologică Floare de Colţ va desfăşura în perioada următoare o serie de proiecte menite să le dezvolte tinerilor spiritul de protejate a naturii. Astfel, în cadrul programului „Natura ne învaţă primii paşi în viaţă”, pentru luna mai, Asociaţia Ecologică Floare de Colţ are în desfăşurare două acţiuni adresate tinerilor, care pot participa astfel la activităţi de turism montan specializat.

Primul proiect, „Iniţiere în speologie” se adresează unui număr de 20 de tineri care vor avea ocazia să descopere tainele peşterilor, în perioada 18-20 mai 2012. Proiectul este realizat în parteneriat cu Şcoala „Ion Ciorănescu” Moroeni şi Primăria comunei Moroeni şi finanţat de Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Dâmboviţa.

Cel de-al doilea proiect, cu acelaşi specific, intitulat „Farmecul adâncurilor” va reuni 27 de tineri în perioada 25-27 mai 2012. Este realizat în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa şi Primăria oraşului Fieni şi finanţat de Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret prin Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa.

Ambele proiecte se vor desfăşura în munţii Bucegi/Leaota iar participanţii, însoţiţi de monitori ai asociaţiei vor fi cazaţi la Centrul de Agrement „Cerbul” de pe Valea Ialomiţei.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro