Primarul Boriga și viceprimarul Prisăcaru, la bucătărie, pentru beneficiarii Cantinei de Ajutor Social

Distribuie:

Primarul municipiului Târgoviște, alături de viceprimarul Ciprian Prisăcaru au vizitat astăzi cantina de ajutor social a Primăriei Municipiului Târgoviște, care a fost dotată, anul acesta, cu aparatură nouă, achiziționată cu bani de la bugetul local.

Cei doi au demonstrat că știu să și folosească bucătăria și, echipați cu șorț și bonetă, le-au dat bucărăreselor o mână de ajutor, să gătească masa pentru copiii cu dizabilități.

“Astăzi, executivul a ales să dea o mână de ajutor pentru copiii cu dizabilități care servesc masa la această cantina. Alături de salariatele de la DAS, de viceprimarul Ciprian Prisăcaru, facem câteva lucruri mici pentru noi, dar care trebuie să demonstreze că trebuie să fim alături de cei care au nevoie de ajutorul nostru, dar, mai ales, de copiii cu dizabilități. Sper că exemplul nostru va arăta tuturor că, indiferent de poziția pe care o ocupăm, trebuie să fim aproape de oamenii care au nevoie de noi. Tot ce vedeți aici și mă refer la plită, cuptoare, sunt investiții pe care Primăria le-a realizat anul acesta. Sunt aparate moderne, care fac munca acestor oameni care lucrează aici mai ușoară și rezultatele muncii lor mai gustoase, dacă îmi permiteți”. Edilul a ținut să le mulțumească și celor două directoare de la Direcția de Asistență Socială, Delia Stănescu și Marcela Iordache, pentru munca lor.

Cele mai bucuroase de investiția de la cantina primăriei au fost bucătăresele, încântate că totul merge ca pe roate acum, cu noile aparate.

Așa cum spun acestea, meniul, care costă undeva la 7-8 lei, este format din ciorbă, felul doi, desert și pâine, de care beneficiază zilnic 658 de asistați social, printre care și copii cu dizabilități.

“Mă bucur foarte mult că avem această cantină. Sunt foarte multe personae, 658 de persoane, care beneficiază de hrana de la cantina de ajutor social a primăriei. Sperăm ca și de acum încolo să oferim serviciile cele mai bune celor care au nevoie de ele“, a declarat viceprimarul Ciprian Prisăcaru.

 

 

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

: 3 ganduri despre “Primarul Boriga și viceprimarul Prisăcaru, la bucătărie, pentru beneficiarii Cantinei de Ajutor Social

 • 1 octombrie 2013 at 18:43
  Permalink

  Daca e fara beneficii…de ce s a pozat si chemat presa?

  Reply
 • 1 octombrie 2013 at 11:49
  Permalink

  Un gest foarte frumos.Bravo si mult succes in continuare!

  Reply
 • 1 octombrie 2013 at 7:53
  Permalink

  100% un primar dornic de munca si reusit.Felicitari!

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro