VallerianaMed recomandă o programare la medicul pneumolog. Vezi în ce situaţii!

Bolile respiratorii ocupă locul al doilea în lume în ceea ce priveşte mortalitatea, incidenţa, prevalenţa şi costurile. Plămânii nu ar trebui niciodată neglijaţi, dar sunt situaţii în care se impune o consultaţie de specialitate.

Pneumologia, pecialitatea medicală ce studiază şi tratează bolile pulmonare, bronşice, pleurale şi ale mediastinului, este reprezentată în Centrul Medical Valleriana din Târgovişte. Aici pacienţii pot face analizele şi investigaţiile specice: spirometrie, test bronhodilatator, nebulizare.
Un consult de specialitate este mai mult decât indicat persoanelor care sunt sau au fost fumătoare, care au greutăţi în respiraţie şi în derularea activităţilor sportive, care tuşesc fără a fi răcite de luni sau chiar ani de zile, care au avut afecţiuni pulmonare. De asemenea orice neregulă identificată la nivel respirator ar trebui să dea de gândit. Ca în toate, paza bună trece primejdia rea, iar medicul specialist pneumolog este persoana potrivită, la care trebuie apelat.
La Centrul Medical VallerianaMed acesta este dr. Cristian Rotaru, care este la dispoziţia pacienţilor în fiecare zi de marţi şi miercuri, în intervalul 16.00-18.00.
Pentru detalii suplimentare şi programări, personalul centrului situat pe Calea Domnească, vizavi de Raiffeisen Bank, vă stă la dispoziţie de luni până vineri, între orele 8.00-21.00 şi sâmbăta, între 9.00-13.00. De asemenea cei interesaţi pot apela numerele de telefon 0245-222203, 0245-222204 sau solicita informaţii prin email, la [email protected]


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro