Peste 200 de joburi, la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi de mâine

Evenimentul, organizat la nivel naţional, are loc în Târgovişte la Clubul Studenţilor din str. Tineretului nr.1, începând cu ora 10.00.

36 de agenţi economici, contactaţi de reprezentanţii Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa, şi-au anunţat deja paticiparea. Ei oferă 216 locuri de muncă în domeniile industria de prelucrare a materialelor, informatică, comert, asigurări, constructii, industria confectiilor textile, transporturi, alimentaţie publică, hoteluri şi restaurante. Vizaţi sunt atât absolvenţii de studii superioare, cât şi de studii medii.
Până la sfârşitul lunii august, în baza de date a AJOFM Dâmboviţa au fost înscrişi 1791 de absolvenţi din anul curent, din care 635 primesc indemnizaţie de şomaj.
Din evidenţele AJOFM Dâmboviţa, 53 de absolvenţi din acest an, s-au încadrat în muncă în diverse domenii, precum: medical, informatică, industria de prelucrare a metalelor, industria confecţiilor textile şi altele.

Pentru cei mai mulţi dintre absolvenţi este primul contact cu piaţa muncii, cu un potenţial angajator şi vor avea întâiul interviu pentru angajare.
În acest sens, absolvenţii au fost instruiţi în cadrul şedinţelor de consiliere la care au participat în calitate de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, cum trebuie să se prezinte la un interviu, cum să redacteze un CV, respectiv o scrisoare de intenţie.
Alături de standurile de medierea muncii, juridic, munca prin reţeua EURES, consilierii de carieră din cadrul AJOFM Dâmboviţa vor prezenta absolvenţilor oferta de formare profesională, care cuprinde 26 de meserii în care se pot califica în vederea creşterii şanselor de ocupare pe piaţa muncii.

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro