Părăsite de tată și îngrijite doar de mama bolnavă, Bianca și Andreea pot avea sărbători fericite cu ajutorul oamenilor de bine

Andreea si Bianca locuiesc într-o cameră micuță, la Gura Sutii, o camera extrem de modestă, dar care reprezintă pentru ele ”acasă”. Fetițele suat împreună cu mama lor care are grave probleme de sănătate. Tatăl lor le-a părăsit definitiv acum 4 ani, însă pentru a duce la capăt această nepăsare pe care majoritatea nu ar crede-o posibilă din partea cuiva care se numește ”părinte” a luat cu el tot ce aveau în casă.

În ciuda acestor greutăți și a stării de sănătate precare, mama celor două fetițe lucrează ocazional, atunci când nu trebuie să se interneze în spital din cauza problemelor de sănătate și deși duce această luptă pe mai multe fronturi, își iubește cele două fiice și nu a apelat niciodată la mila nimănui și nici măcar la sprijinul autorităților, înfruntând cu demnitate toate obstacolele pe care viața i le-a pus în față.


Cele mai mari lipsuri ale familiei? Ei bine au foarte mare nevoie de hăinuțe și încălțări.  Mama abia se descurcă să le cumpere o bluziță care  de multe ori este purtată de ambele fetițe.  Fetitele sunt slabuțe iar mama când le cumpără ceva, cere la magazin hainuțe pentru o vârstă mai mare, astfel încât să le poată purta și anul ce vine. Este de neimaginat prin ce trece aceasta mama singură și câte eforturi depune. În casă ar fi nevoie și de ceva mobilier, bucătăria este goală excepție făcând un aragaz vechi de 10 ani și un frigider. Orice lucru este de mare folos.

Cei care vor să le ajute pot contacta inițiatorul acestui apel umanitar: Cristina Petre  – 0720.654.155.  Pentru hainuțe și încălțăminte, iată câteva detalii: Bianca (7 ani / mărime picior-31-32), iar Andreea (9 ani / mărime picior 33-34).

 


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca