Nu mai doarme sub cerul liber! Marius Anghel și-a schimbat radical viața în câteva zile

Azi l-am vizitat pe Marius Anghel! Nu prin locurile pe unde dormea sub cerul liber, ci în locuința sa închiriată! Prin implicarea colectivă a oamenilor cu suflet mare, Marius are acum o garsonieră frumoasă, primitoare, proaspăt aranjată, după ce a fost închiriată pe o perioadă de 11 luni în avans, prin plăți directe către proprietar!

Am fost așteptați cu suc, apă sau cafea, ca o gazdă primitoare, bucurându-se să ne vadă, pe mine și pe colegii Costin Mihai și Costinel Neagu. Marius a ținut să ne invite când va fi gata cu amenajările, pentru a ne demonstra că se ține de cuvânt și va avea o locuință primitoare, dar și pentru a transmite un mesaj de mulțumire tuturor celor care au contribuit la această acțiune demarată de Costin Mihai și ulterior de mine.

Din donații, Marius a cumpărat tot ce avea nevoie pentru a duce o viață normală! A transmis tuturor celor care l-au ajutat că poate să muncească gratis dacă cineva are nevoie de reparații, recondiționări sau orice altceva la care se pricepe, amenajându-și singur totul și în prima lui casă! Cu o mică reținere a menționat că ar mai avea nevoie de un tratament și că poate fi contactat la același număr de telefon, prin care a luat legătura cu toți cei care l-au ajutat prin donații în bani, haine, alimente, electronice s.a.m.d

Vă așteaptă să-l vizitați, pregătindu-se cu un minibar pe cinste! Îl puteți contacta la 0790117964, numărul care i-a adus această căsuță, așa cum zice el, desigur după mediatizarea care a beneficiat de un succes neașteptat! Visul lui Marius a devenit realitate! După mai bine de 30 de ani prin case de copii, cămine, internate, adăposturi sau sub cerul liber, acesta are în sfârșit zâmbetul pe buze, având acoperișul asigurat, îmbrăcămintea și masa zilnică!

Pot recunoaște că e și o reală bucurie a mea că am reușit să duc la bun sfârșit ceea ce mi-am propus pe 30 noiembrie! Felicitări și sincere mulțumiri tuturor! Marius așteaptă sprijinul oamenilor de bine în continuare, probabil de teama de a nu mai ajunge iar pe străzi! Numai bine!

 

BMG

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro