Nicoleta lupta pentru viața mamei: “Nu mai facem față cu toate costurile”

“Mă numesc Nicoleta. Vă rog din inima, daca puteți da un anunț în Gazetă, legat de mama mea, care suferă de leucemie acuta mieloiă și trebuie să facă transplant de celule stem.” își începe mesajul o tânără din Găești care împreună cu mama sa încearcă să treacă peste o încercare teribilă. Boala de care suferă mama Nicoletei necesită tratamente costisitoare, pe care nu și le pot permite.
Avem nevoie disperată de niște donații, nu mai facem față cu toate costurile.  O asociație mă ajuta să strâng cei 20% din impozitul datorat statului de către firme, însă am găsit doar două până acum care ne-au ajutat.  Mami are nevoie să facă în această săptămână și în următoarea analize și intervenții chirurgicale de peste 10.000 lei pentru a se pregăti de transplant, bănuți pe care nu ii avem.” a scris tânăra.

“La mulți ani, mami! Îmi pare rău ca azi nu suntem împreună și nu putem să îți sărbătorim ziua de naștere așa cum o făceam în fiecare an. Îmi doresc doar să te faci bine. Nu am cunoscut în cei 25 de ani de viață o persoană mai puternică decât ești tu și nici nu cred că voi mai cunoaște.  Să ai încredere că totul o sa fie bine, soarele va străluci din nou în viața noastră. Mulțumesc că mi-ai dat viață. Te iubesc infinit!” – mesajul Nicoletei pentru mama ei, la aniversarea acesteia pe 1 iunie.

Cei care vor să o ajute pe Ionela Bujor o pot face donând.
Titular: IONELA BUJOR
IBAN: RO48RZBR0000060020283490
Valuta: Lei
tel: 0735672644
………………………………………………..

WhatsApp 0737 449352

email: [email protected]

facebook: https://www.facebook.com/GazetaDambovitei.ro

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro