Luna iunie la Centrul Europe Direct: Concursuri, dezbateri şi cursuri de dezvoltare personală!

Prima lună de vară va fi una foarte încărcată de activităţi la Centrul Europe Direct al Bibliotecii Judeţene Dâmboviţa. Voluntarii pregătesc o serie de concursuri pentru tinerii dâmboviţeni, dar vor avea loc şi cursuri de dezvoltare personală şi ore de informare europeană. Ce care vor vizita Centrul luna aceasta vor putea să îşi expună părerile şi să ofere sugestii în cadrul dezbaterilor organizate de instituţie. Astăzi va fi o zi dedicată copiiilor cu premii şi concursuri pentru a marca Ziua Internaţională a Copilului.

Iată programul de luna aceasta:

3 iunie – Sărbătorirea Zilei Internaționale a Copilului printr-un complex de concursuri dedicat elevilor de clasa a a III-a și a IV-a Suntem copii ai Europei!, modul 7.c.2.

4, 11 iunie – cursuri de dezvoltare personală, lucru în echipă începând cu ora 15.00.

4 iunie – ora de informare europeană la Biblioteca Comunală Pietroșița și la Colegiul Național Nicolae Titulescu Pucioasa – Puncte de informare europeană.

5 iunie – EUROPE DIRECT în bibliotecile din judeţul Dâmboviţa…Puncte de informare europeană eveniment în cadrul M7.b.1, activitatea 4 – instruiri semestriale pe teme precum: Să utilizăm site-ul Europa, serviciile oferite de Biblioteca Comisiei Europene utilizând platforma online EUBOOKSHOP.EU, scriere de proiecte în context Tineret în acţiune etc, Activitatea va reuni bibliotecari din Biblioteca Județeană Ion Heliade Rădulescu Dâmbovița și va avea loc în cadrul Punctului de informare europeană Vulcana Băi din Biblioteca Grigore Alexandrescu, judeţul Dâmboviţa.

7 iunie – Dezbatere – concurs Cetăţenie europeană…nu doar cuvinte, ci drepturi concrete, cu tema Drepturile omului: Cum să studiezi în Europa?, Cum îţi găseşti un loc de muncă în UE?, Egalitatea de șanse, dedicată tinerilor pentru a discuta drepturile cetăţeanului şi a lega tema de alegerile europarlamentare, în parteneriat cu Liceul tehnologic Voievodul Mircea Târgoviște, modulul 7 b. 2.

11 iunie – ora de informare europeană la Biblioteca Comunală Bărbulețu.

12 iunie – ora de informare europeană la Biblioteca Comunală Râu Alb.

13 iunie – ora de informare europeană la Biblioteca Comunală Crevedia.

14 iunie – EUROPE DIRECT în bibliotecile din judeţul Dâmboviţa…Puncte de informare europeană eveniment în cadrul M7.b.1, activitatea 5 – instruiri semestriale pe teme precum: Să utilizăm site-ul Europa, serviciile oferite de Biblioteca Comisiei Europene utilizând platforma online EUBOOKSHOP.EU, scriere de proiecte în context Tineret în acţiune etc, pentru a veni în sprijinul comunităţilor pentru care bibliotecarii care deservesc puncte de informare europeană prestează şi servicii de diseminare a informaţiei, dar şi cum să răspundă solicitărilor venite din partea cetăţenilor din cadrul comunităţilor respective privind drepturile cetăţenilor UE sau priorităţile UE. Activitatea va reuni bibliotecari şcolari şi public din zona Găești – Punctul de informare europeană din cadrul Bibliotecii Orășenești Aurel Iordache Găești.

Distribuie:
corneliu radupopa USRPLUS

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro