La UM Mija s-a prelungit mandatul directorului general! La Automecanica Moreni încă se așteaptă prelungirea mandatului directorului!

S-a prelungit, cu patru luni, mandatul directorului general de la Uzina Mecanică Mija , Sorin Chivu! Liderul de sindicat Constantin Bucuroiu așteaptă ca și directorul de la Uzina Automecanica Moreni, Bogdan Răzvan Eugen să aibă parte de același tratament! Mai spune liderul de sindicat, Constantin Bucuroiu că schimbările foarte dese ale directorilor nu fac servicii bune industriei de apărare, ba  dimpotrivă o vulnerabilizează foarte mult.

,,Mandatul  directorul de la UM Mija, Chivu Sorin s-a prelungit cu patru luni de zile și urmează și directorul de la Automecanica Moreni,  care are mandatul încheiat, dar mai mult ca sigur i se va prelungi și acestuia. Schimbările acestea ale directorilor, foarte dese, nu fac servicii bune industriei de apărare. Eu am câteva exemple. La IAR Ghimbav, directorul de acolo este de vreo 20 de ani director general și lucrurile au mers și merg foarte bine acolo.

La fel, directorul de la Aerostar Bacău este și el de vreo 20 de ani în funcție și se asemenea lucrurile acolo au mers foarte bine, fabrica s-a ultramodernizat. Acolo unde a fost stabilitate oamenii au pus suflet și au făcut programe, au investit, au dezvoltat. Acolo unde directorii se schimbă din patru în patru luni sau de câte ori se implică politicul este clar că nici rezultatele nu au fost dintre cele mai bune’’, a declarat liderul de sindicat de la Uzina Automecanica Moreni, Constantin Bucuroiu, președintele Alianței Sindicatelor din Industria de Apărare și Aeronautică (ASIAA).

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro