Inimile de motociclist bat mai tare! Un camion cu haine și alimente la Valea Plopului.

Acțiunea umanitară organizată de Tower Riders Târgoviște, a avut un real succes, reușindu-se umplerea unui camion întreg cu haine și alimente, care au mers către Valea Plopului! Pe lângă mai mulți oameni care n-au rămas impasibili acestei inițiative, un alt grup, Valah Motors Târgoviște, s-a implicat pentru îndeplinirea “misiunii”.

“Vă mulțumim tuturor celor care ne-ați fost alături! Datorită contribuției fiecăruia am reușit să umplem camionul din imagine cu hăinuțe și alimente. Vă dorim sărbători pline de căldură sufletească, la fel cum ați arătat voi cei care ați fost alături de noi. Tower Riders Târgoviște vă mulțumește și vă urează Sărbători Fericite!” – George Florin Șerban.

“Apropierea Sărbătorilor de iarnă și a atmosferei de bucurie generală, în miros de cozonac proaspăt și vin fiert, ne face să ne deschidem inimile, după un an incrâncenat și obositor, să ne apropiem cu caldură de cei dragi și să devenim mai generoși, mai buni și mai îngăduitori. Atunci când empatia și dorința de a-i ajuta pe ceilalți își dau mâna, motocicliștii târgovișteni au încercat să aducă un strop de bucurie în inima copiilor aflați sub ocrotirea părintelui Tănase din Valea Plopului. Vă mulțumim!” – Tomescu Claudiu, Valah Motors Târgoviște.

 

Felicitări tuturor celor implicați în această acțiune, de care trebuie să luăm exemplu!

 

BMG

 

Distribuie:
corneliu radupopa USRPLUS

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro