Impresionată de poveștile de viață ale tinerilor cu dizabilități, Maria aleargă pentru ei! Donează și tu!

Maria studiază  kinetoterapie şi motricitate la Universitatea Valahia din Târgoviște. Este unul din tinerii voluntari Special Olympics, care își împarte timpul liber cu tinerii cu dizabilități intelectuale. Poveștile lor sunt o lecție de viață pentru ea, de aceea vrea să-i ajute pe campionii români de la Special Olympics să participe la Jocurile Mondiale Special Olympics, care se vor desfășura la Abu Dabi din 2019.

Sunt Maria și locuiesc în Târgoviște. Cu mulți dintre sportivii cu dizabilități intelectuale m-am întâlnit la Jocurile Naționale Special Olympics de anul acesta, organizate chiar în Târgoviște, făcând voluntariat la evaluările medicale.

Însă, mai des interacționez prin școala de dans la care mă antrenez alături de copiii cu Sindrom Down. Mergem împreună în spectacole și sunt foarte mândră de ei.

Ori de câte ori ne întâlnim nu încetează să mă impresioneze cu puterea, tenacitatea, răbdarea lor. Fiecare interacțiune cu ei e o mică lecție de viață.

Am decis să le întorc generozitatea și să alerg pentru ei la Maratonul București. Îmi doresc foarte mult să îi văd bravi pe podium la Abu Dhabi, la Jocurile Mondiale Special Olympics de anul viitor. Alerg, așadar, pentru a le scurta distanța până la împlinirea visului lor.” spune Maria.

Cei care vor să doneze o pot face AICI


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro