GĂEȘTI : “Casa Speranței și a Bucuriei” a fost finalizată. 25 de copilași vor îndrăzni sa viseze mai mult

„Casa Speranței si a Bucuriei” despre care Gazeta Dâmboviței scria in urmă cu aproximativ o lună, a fost inaugurată sâmbătă, 21 decembrie, pentru ca 25 de suflete, cu posibilități reduse sa aibă parte de o masă caldă și accesul la educație, însă, cel mai important, vor îndrăzni sa viseze, dar și sa dăruiască atunci când vor avea posibilitatea.

„Este rezultatul unei munci de peste șase luni, in care au fost implicate resurse umane si materiale importante. Fără ajutorul oamenilor minunați care au muncit aproape zi de zi benevol, fără a dori cea mai mică răsplată nu am fi reușit să terminăm acest proiect. Mulțumesc oamenilor Buni si Frumosi care au dat viață acestui proiect.”  transmite intr-o postare pe Facebook, Alexandru Dincă, fondatorul proiectului, omul care a crezut in finalizarea acestuia încă din primul moment, și s-a implicat întru-totul.

La Casa Speranței și a Bucuriei vor activa cadre didactice voluntare, dar și instructori ai Casei de Cultură si ai Clubului Copiilor, precum și cetățeni cu suflet mare din oraș., conform cronica-gaeștiului.ro

„Ieri seară, am fost deosebit de onorat să iau parte la inaugurarea Casei speranței și a bucuriei!
Alături de mine au fost oameni dragi, Consilierul de Stat, domnul Virgil Guran, domnul deputat Claudiu Răcuci, domnul Inspector General Şcolar Sorin Ion, Președintele Asociației Orașelor din România, Primarul Orașului Balș, domnul Mădălin Teodosescu, membrii Asociației Comunitare, o parte din #Consilierii #PNL care au făcut posibil acest proiect și alți oameni cu suflet mare din orașul nostru”, scrie pe pagina de socializare primarul orașului Găești.

Ii felicităm pe toți oamenii minunați cu suflet bun care au ajutat la finalizarea acestui proiect.

 

Distribuie:

Locuri de munca

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro