(FOTO) Peste 1000 de dâmboviţeni, prezenţi astăzi la Bursa Locurilor de Muncă

Consiliul Judeţean Dâmboviţa în parteneriat cu  Agenţia Judeţeană pentru  Ocuparea  Forţei  de  Muncă  Dâmboviţa,  a  organizat  astăzi, în trei oraşe dâmboviţene, Bursa Locurilor de Muncă, numită Bursa Primăverii.

    Evenimentul s–a desfăşurat în Târgovişte,Găeşti şi Moreni, unde au venit cu oferte pentru şomerii dâmboviţeni 82 de agenţi economici din judeţ, dar şi din afara judeţului. Aceştia au fost prezenţi cu 650 de locuri de muncă. Aproximativ 1000 de persoane s-au prezentat în cele trei locaţii unde s-a desfăşurat Bursa locurilor de muncă, iar 317 dintre ei au fost şi selectaţi în vederea încadrării în muncă.

Cei mai mulţi participanţi la bursă au fost, aşa cum era de aşteptat, la Târgovişte, unde au fost oferite jumătate din locurile de muncă puse la bătaie de angajatori în cele trei oraşe.

Încrezători  că poate astăzi vor primi o şansă de a munci, oamenii s-au îngrămădit la Clubul studenţilor, pentru a  vedea ce oferte sunt şi a lăsa CV-uri.

În toate cele trei locaţii au fost prezenţi pentru a le vorbi participanţilor la bursă despre oferta locurilor de muncă reprezentanţii AJOFM Dâmboviţa, dar şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Ioan Marinescu. Acesta din urmă s-a declarat nemulţumit de un aspect din organizarea evenimentului organizat la Cultură Găeşti şi anume poziţionarea agenţilor economici pe scena, care dădea impresia unui festival, mai degrabă, decât a unei burse a locurilor de muncă.

Cu toate acestea, evenimentul de astăzi s-a bucurat de o prezenţă numeroasă, care a depăşit cu mult oferta, lucru remarcat şi de organizatori, care au promis că la următoarele burse vor încerca să aducă mai mulţi agenţi economici, cu o ofertă mai generoasă în judeţ.

 

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro