Fenomenul Happy lovește și orașul Răcari

Mâine, 22 martie, în febra Happy intră și orașul Răcari. Clubul tinerilor din Răcari, ARTCLUB Răcari va regiza un clip pentru celebra piesa Happy, a rapperului Pharrell Williams.

Începând cu ora 10:00, cei care doresc să participle la filmări, sunt așteptați în fața liceului teoretic “Ion Ghica”, pentru câteva precizări din partea organizatorilor și pentru a începe filmările propriu-zis.

Acum câteva zile, și orașul Târgoviște a intrat în lumea Happy, filmările întinzându-se pe 24 de ore. În Târgoviște sunt chiar mai multe inițiative de acest gen.

Constantin Niculae, coordonatorul ARTCLUB Răcari a mărturisit că își dorește o participare importantă din partea celor din Răcari. “Sper ca participarea să fie consistentă, cel putin 30 de elevi de liceu și-au anunțat prezenta. Vom urmări personalități ale orașului, persoane importante și oameni simpli, care vor să își manifeste bucuria în fața camerelor de filmat.”a concluzionat tânărul.

De asemenea, acesta îi îndeamnă pe cetățenii tuturor orașelor să realizeze un videoclip Happy cu localitatea lor și să arate lumii cât de frumoasă este România.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro