Directorul general la CN ROMARM, Gabriel Țuțu a fost prezent azi la Uzina Automecanica Moreni

La invitația Alianței Sindicatelor din Industria de Apărare și Aeronautică (ASIAA), directorul general al CN ROMARM, Gabriel Țuțu  a fost prezent astăzi la Uzina Automecanica Moreni,  unde a participat la o ședință de lucru pe o tematică specifică industriei de apărare. La eveniment a  luat parte și noul director de la Automecanica Moreni, Bogdan Răzvan Eugen.  Nucleul, respectiv protejarea specialiștilor din industria de apărare, aprobarea organigramei de avarie, investițiile din domeniu,  relația Romarm-sindicate, respectiv conducere-sindicate au fost temele abordate în cadrul acestei întâlniri.

,,Astăzi, 25 noiembrie,  la sediul societății Automecanica Moreni, reprezentanții  Alianței Sindicatelor din Industria de Apărare și Aeronautică (ASIAA) au avut o ședință la care au participat directorul general al  CN ROMARM, Gabriel Țuțu și directorul general de la Uzina Automecanica Moreni, Bogdan Răzvan Eugen, care a fost și gazda evenimentului. Tematica abordată  a avut mai multe puncte importante, respectiv demersurile care trebuie făcute pentru nucleul de protejare a specialiștilor pentru anul 2021 în cadrul industriei de apărare, s-a discutat de susținerea aprobării în continuare a organigramei de avarie prevăzută la art. 24 din legea 232/2016…

Am discutat și de necesitatea de a menține ritmul investițiilor în continuare, acest lucru fiind foarte important pentru ca societățile să facă față ritmului tehnologiilor moderne, pentru realizarea produselor militare. S-a discutat și despre modificările legislative care ar fi necesare la legea 232 pentru a deveni mai flexibilă. Foarte important pentru Alianța Sindicatelor din Industria de Apărare este că au existat și  discuții despre relația ROMARM cu sindicatele din industria de apărare și necesitatea de a acționa împreună pentru rezolvarea acestor probleme în anul 2021 atât la nivelul ministerului, dar și la nivelul celorlalte ministere și Guvern’’, a declarat președintele Alianței Sindicatelor din Industria de Apărare și Aeronautică (ASIAA), Constantin Bucuroiu, lider de sindicat la Uzina Automecanica Moreni.

Noul director de la Uzina Automecanica Moreni, Bogdan Răzvan Eugen  a recunoscut că are o relație foarte bună cu sindicatul din societate… ,,Bogdan Răzvan Eugen pe lângă faptul că a făcut o prezentare a societății, spunând că a preluat o uzină foarte bine organizată, dar și cu contracte și comenzi, a vorbit foarte mult și de relația conducere – sindicat în cadrul unității, spunând cu sinceritate că sindicatul, pentru el, este de mare ajutor și numai împreună consideră că poate să rezolve problemele societății și ale salariaților. Asta i-a făcut pe mulți lideri de sindicat să privească foarte mirați pentru că, într-adevăr, sunt societăți unde nu funcționează  relația asta și atunci lucrurile nu merg în sensul  bun’’, a completat Constantin Bucuroiu.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro