“Din suflet pentru suflet”, spectacol caritabil pentru o profesoară de la Şcoala Mihai Viteazul, diagnosticată cu cancer

Distribuie:

Marţi, 20 mai, ora 17.00, în Amfiteatrul Liceului de Arte “Bălaşa Doamna”, va avea loc un spectacol caritabil intitulat “Din suflet pentru suflet”, al cărui scop este strângerea de fonduri pentru Luise Rogojina,  profesoară de Educaţie Fizică, de la Şcoala “Mihai Viteazul” Târgovişte, diagnosticată cu cancer. Ideea spectacolului îi aparţine profesoarei de muzică Mihaela Bulgăre, după ce a constatat că tratamentul pe care îl urmează colega sa, în vârstă de doar 36 de ani, nu se regăseşte pe lista medicamentelor compensate.

De exemplu, unul dintre medicamente, cel de ultimă generaţie, este adus la comandă din afara ţării şi costă 8000 lei pe lună.

La spectacolul de marţi, vor fi prezenţi elevi, părinţi ai acestora şi cadre didactice. Mihaela Bulgăre spune că a luat legătura cu colegii cadre didactice din alte uniăţi şcolare se pare că, impresionaţi de caz, s-au dovedit receptivi şi vor participa şi ei alături de elevi şi vor cânta. Unităţile şcolare implicate sunt: Liceul de Arte “Balasa Doamna”, reprezentat prin directorul Luminita Procopciuc, care va găzdui evenimentul, Liceul “Voievodul Mircea”, prin  prof. Madalina Ionescu, Colegiul National “Ienachiţă Văcărescu”, prin prof. Matei Bogdan, Şcoala Gimnazială “I.A.Brătescu Voineşti”, prin prof. Elena Mosor, Şcoala Gimnazială “Coresi”, prin  prof. Mihaela Bulgăre, şi Şcoala Gimnazială “Mihai Viteazul”, unde întreg colectivul şcolii este implicat.

Costul unui bilet la spectacol este unul modic, de 5 lei /copil şi 10 lei/ adult, însă, pentru tânăra profesoară greu încercată de viaţă, orice donaţie este binevenita, persoanele care doresc să o ajute putând lua legătura cu Şcoala nr.8 Târgovişte.

 

Distribuie:

alegeri
alegeri
Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro