”DĂM O ŞANSĂ VIEŢII”: Gală umanitară la Târgoviște, pentru achiziționarea unui bilirubinometru

Grupul de inițiativă pentru Fundația Comunitară Dâmbovița, cu sprijin instituţional de la ARC şi de la Fundaţia Comunitară Prahova, organizează miercuri, 22 aprilie  2015, la ora 18.00, în incinta Hotelui Nova din Târgoviște, o gală caritabilă, al cărei scop este atragerea de resurse pentru constituirea fondului de sănătate „Dăm o şansă vieţii!”.

Participarea la acest eveniment presupune o donaţie minimă de 100 lei/persoana întreaga sumă strânsă urmând a fi folosită în vederea achiziţionării unui bilirubinometru necesar efectuării unor analize speciale, pentru nou-născuţii Maternității din Târgoviște.

O parte din banii necesari pentru cumpărarea acestui aparat au fost strânşi la gala caritabilă organizată de grupul de iniţiativă pe 10 decembrie 2014. În acest moment, în contul Fundaţiei Comunitare Prahova s-a strâns suma de 21.000 de lei.

Seara de gală va include o licitaţie de obiecte și servicii donate, dâmboviţenii prezenţi la gală se vor bucura atât de momente artistice deosebite, cât şi de o prezentare de modă a creatoarei Luckyana.

Grupul de inițiativă pentru Fundația Comunitară Dâmbovița (GI FCDB) face parte din Programul Național de dezvoltare de Fundații Comunitare din România www.fundatiicomunitare.ro, inițiat de Asociația pentru Relații Co-munitare (ARC) www.arcromania.ro și are ca scop înființarea Fundației Comunitare Dâmbovița. Pentru îndeplinirea acestui obiectiv GI FCDB organizează diverse activități de atragere de fonduri din comunitate, de la indivizi și companii, cu sprijin instituțional de la Fundația Comunitară Prahova (cont bancar, chitanțe, management financiar și administrativ

 

Grupul de inițiativă pentru Fundaţia Comunitară Dâmboviţa

FB: http://on.fb.me/1o7Zkm1

Reprezentant:

Irina Constantinescu

T: + (40) 785 – 212.590

M: [email protected]

 

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro