Şcoala dâmboviţeană produce şomeri. Anul acesta aproximativ 1000!

Peste 1000 de absolvenţi dâmboviţeni de liceu au depus deja actele pentru şomaj. Potrivit informaţiilor oferite de Daniela Stanca, purtător de cuvânt al AJOFM Dâmboviţa, 1032 de tineri care au absolvit anul acesta studiile liceale au depus, până la acest moment documentaţia necesară pentru ajutorul de şomaj în valoare de 250 de lei. Anul acesta aproximativ 3000 de absolvenţi au picat Bacalaureatul în prima sesiune, iar în cea de-a doua sesiune s-au înscris 2384 de candidaţi.

Absolvenţii promoţiei 2012 trebuie să se înregistreze în termen de 60 de zile de la absolvire la Agenţia de Ocupare a Forţei de Muncă Dâmboviţa, dacă vor să primească şomaj. Acest termen se calculează începând cu data de 01 a lunii următoare celei înscrise pe actul de absolvire, iar nerespectarea acestuia atrage după sine anularea dreptului de a beneficia de indemnizaţie de şomaj.

Indemnizatia de şomaj este de 250 de lei şi reprezintă 50 la sută din valoarea indicatorului social de referinţă al asigurărilor pentru şomaj şi stimulării ocupării forţei de muncă în vigoare.

 

 

 

 

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Un gand despre “Şcoala dâmboviţeană produce şomeri. Anul acesta aproximativ 1000!

  • 16 iulie 2015 at 9:00
    Permalink

    Nu școala produce șomeri, școala instruește oamenii, avem inca profesori buni, numai ca dupa terminarea școlii elevii nu au unde sa se indrepte in tara asta. Tara noastra nu are nevoie de tineri, de fapt nu are nevoie de nimic.

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro