Caravana cinematografică pentru nevăzători!

Pentru prima dată în România nevăzătorii din întreaga ţară vor putea viziona filme cu descriere audio. În perioada noiembrie 2012 – octombrie 2013 Fundaţia Cartea Călătoare va derula proiectul  „Caravana cinematografică pentru nevăzători” care îşi propune să faciliteze accesul la cultură pentru persoanele cu deficienţe de vedere prin accesibilizarea unui număr de 16 filme artistice şi difuzarea acestora în cinematografe şi alte instituţii culturale.

Fundaţia Cartea Călătoare, Biblioteca Judeţeană „Ion Heliade Rădulescu” Dâmboviţa şi Asociaţia Nevăzătorilor din România – Filiala Târgovişte va organiza, joi începâdn cu ora 11, prima proiecţie a unui film accesibilizat, la sediul bibliotecii.  În cadrul proiecţiei va fi vizionat filmul „Bună! Ce faci?” în regia lui Alexandru Maftei, cu Ionel Mihăilescu şi Dana Voicu în rolurile principale.

Aceste proiecţii vor reprezenta o oportunitate pentru persoanele cu deficienţe de vedere de a se bucura de un film în condiţii normale, dar şi o şansă de informare, conştientizare şi sensibilizare a opiniei publice cu privire la problematica nevăzătorilor.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro