Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți va avea loc pe 18 octombrie

 Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Dâmboviţa anunță organizarea Bursei locurilor de muncă pentru absolvenți.

Evenimentul va avea loc vineri, 18 octombrie 2019 la Târgovişte și are ca scop facilitarea accesului absolvenților la locurile de muncă disponibile și interactiunea directă cu agenții economici.

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți reprezintă o oportunitate de a cunoaște mai bine piața muncii, ofertele de locuri de muncă precum și informații despre ocupațiile cu posibilități mari de angajare.

La eveniment, pot participa și celelalte categorii de persoane care nu au loc de muncă sau doresc schimbarea acestuia.

Agenţii economici interesați să participe, pot depune ofertele atât direct la sediul AJOFM Dâmboviţa din Târgovişte  str T. Vladimirescu nr. 1A, la punctele de lucru din Moreni, Pucioasa, Titu, Băleni, Găești cât și on -line pe adresa de  e – mail: [email protected].

Locația de desfășurare a bursei locurilor de muncă,  programul, numărul estimativ al locurilor de muncă  oferite de angajatori, precum și alte detalii, vor fi anunțate în timp util.

Pentru relaţii suplimentare pot fi contactate următoarele persoane:

Daniela Stanca  – 0732 100 361;

Arsene Ion  – 0732 100 378


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro