Președintele CJD, nemulțumit de activitatea APIA în timpul campaniei SAPS. APIA răspunde

Președintele CJD, Adrian Țuțuianu, a declarat ieri, într-o conferință de presă, cu ocazia unei vizite de lucru la Titu, că cere public APIA Dâmbovița să își organizeze program prelungit și să lucreze și Sâmbăta și Duminica, până pe 15 iunie, când se încheie depunerea cererilor pe suprafață. Acesta a mai declarat că este, de altfel, o dispoziție dată de ministrul Agriculturii, care se aplică, însă, puțin altfel în Dâmbovița din considerente pe care nu le înțelege. A mai spus că va cere săptămânal stadiul depunerii cererilor pentru subvenții.

Cer astăzi public Agenției de Plăți și Intervenție în Agricultură să-și organizeze program prelungit de luni, până vineri, să lucreze zilele de sâmbătă și duminică. Este o dispoziție pe care ministrul a dat-o, dar care se aplică un pic altfel în județul Dâmbovița, din considerente pe care eu nu le înțeleg și vreau să vă spun că voi cere săptămânal stadiul rezolvării cererilor de subvenții, pentru că este interesul agriculturii românești”-Adrian Țuțuianu, președinte CJD

Am solicitat punctul de vedere al APIA Dâmbovița, printr-un comunicat oficial de presă, iar acesta a venit imediat, APIA replicând faptul că, în timpul campaniilor de primire a cererilor de sprijin, funcționarii stau la dispoziția fermierilor, atât în timpul orelor de program, cât și în zilele de week-end sau sărbători legale.

De asemenea, potrivit APIA, cei 27.000 de fermieri cu privire la data și ora la care să se prezinte, pentru depunerea cererii, precum și numele funcționarului care se va ocupa de gestionarea acesteia. În plus, se mai spune în comunicat că au fost afișate listele cu programările la sediile primăriilor, s-a comunicat telefonic sau prin email cu fermierii și chiar s-au transmis invitații scrise în cazurile în care nu există alte date de contact.

 

Untitled

 

 

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro